WTA Cincinnati: Karolína Schmiedlová prvý raz nasadená na GS

NETKY.SK • 23 August 2015, 15:11 • 2 min
WTA Cincinnati: Karolína Schmiedlová prvý raz nasadená na GS

NEW YORK - Slovenská tenistka Karolína Schmiedlová si prostredníctvom prieniku z kvalifikácie až do štvrťfinále hlavnej súťaže dvojhry na tohtotýždňovom turnaji WTA v americkom Cincinnati v Ohiu zabezpečila nielen nový osobný renkingový rekord v podobe 32. pozície k 24. augustu, ale aj premiérové nasadenie na grandslamových podujatiach v kariére.

slovakia

left justify in out

Uzatvára menoslov 32 hráčok s takýmto privilégiom v súvislosti s newyorskými US Open (31. augusta - 13. septembra) a budúcotýždňové oficiálne potvrdenie bude len formalitou, keďže organizátori akceptujú renking z týždňa pred štartom turnaja bez "umelých" zásahov, ktoré sporadicky ponúka Wimbledon. Dvadsaťročná Košičanka Karolína Schmiedlová teda vopred má istotu, že s vyššie postavenou súperkou k 24. augustu by sa mohla stretnúť najskôr v 3. kole.


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies