WTA Cincinnati: Jana Čepelová prehrala s Venus Williamsovou

NETKY.SK • 13 August 2013, 08:23 • 2 min
WTA Cincinnati: Jana Čepelová prehrala s Venus Williamsovou

CINCINNATI - Slovenská tenistka Jana Čepelová neuspela v 1. kole dvojhry na turnaji WTA v Cincinnati. V pozícii kvalifikantky prehrala s bývalou svetovou jednotkou domácou Američankou Venus Williamsovou v dvoch setoch 4:6 a 1:6.

slovakia

left justify in out

Zverenka trénera Martina Zathureckého sa nezľakla súperky zvučného mena a po rýchlom brejku si v úvodnom dejstve vybudovala náskok 4:2. Staršia zo sestier Williamsových však potom otočila nepriaznivý vývoj, keď získala osem gemov v rade. Zápas zakončila víťazným forhendovým krosom.

Venus Williamsová označila duel za náročný a pochválila Čepelovú za bojovný výkon. "Mala som pomalší štart, moje údery míňali cieľ. Povedala som si však, že musím byť naďalej agresívna, snažiť sa udržať loptičku dlhšie v hre a možno sa to obráti v môj prospech. Nebolo to jednoduché, pretože Čepelová pôsobila na dvorci veľmi odhodlane, sršala energiou. Som rada, že sa mi to podarilo otočiť a vyhrať v dvoch setoch," povedala pre oficiálnu stránku WTA Američanka, ktorá sa v 2. kole bude snažiť Belgičanke Kirsten Flipkensovej usilovať odplatiť prehru z minulotýždňového podujatia v kanadskom Toronte.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies