WTA Cincinnati: Hantuchová aj Cibulková skončili už v 1. kole

NETKY.SK • 14 August 2013, 07:41 • 2 min
WTA Cincinnati: Hantuchová aj Cibulková skončili už v 1. kole

CINCINNATI - Slovenská tenistka Daniela Hantuchová neuspela v 1. kole dvojhry na turnaji WTA v americkom Cincinnati. Ako držiteľka voľnej karty prehrala napriek sľubnému úvodu s nemeckou kvalifikantkou Andreou Petkovičovou za 2:16 h v troch setoch 6:2, 4:6 a 1:6.

slovakia

left justify in out

Hantuchová ani v treťom vzájomnom zápase nenašla recept na rodáčku z Bosny a Hercegoviny, ktorá v 2. kole nastúpi proti šestnástej nasadenej Talianke Roberte Vinciovej. Tridsaťročná Slovenka ešte pokračuje v Cincinnati vo štvorhre po boku Švajčiarky Martiny Hingisovej.

Po Jane Čepelovej a Daniele Hantuchovej neprešla cez 1. kolo dvojhry na turnaji WTA v Cincinnati ani slovenská tenisová jednotka Dominika Cibulková. Slovinskej kvalifikantke Polone Hercogovej podľahla za 99 minút hladko v dvoch setoch 2:6 a 4:6.

Cibulková štyrikrát v zápase stratila vlastné podanie a sama premenila iba jeden z desiatich brejkbalov. Hercogová vyrovnala vzájomnú bilanciu s víťazkou turnaja v Stanforde na 2:2. V 2. kole ju čaká vlaňajšia finalistka Roland Garros šiesta nasadená Talianka Sara Erraniová.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona