Cibulková zostane na 13. priečke v dlhodobom rebríčku

NETKY.SK • 6 September 2014, 16:53 • 2 min
Cibulková zostane na 13. priečke v dlhodobom rebríčku

BRATISLAVA - Slovenská tenistka Dominika Cibulková napriek svojej nečakanej prehre s domácou držiteľkou voľnej karty Catherine Cartan "CiCi" Bellisovou už v 1. kole newyorských grandslamových US Open zostane k 8. septembru na terajšej 13. priečke v dlhodobom svetovom rebríčku WTA pre nasadzovanie vo dvojhre.

slovakia

left justify in out

Rozhodli o tom výsledky piatkových semifinále v lokalite Flushing Meadows.

 

Dvadsaťpäťročná Bratislavčanka však v pondelok klesne z 10. na 12. pozíciu v bodovaní Road to Singapore v súvislosti s októbrovým výberovým šampionátom v spomenutej ázijskej destinácii pre osem najlepších v tejto sezóne. Cibulková bude mať na 8. priečku manko minimálne o 781 bodov. Dokonca to bude 1091 bodov, ak Dánka Caroline Wozniacka v nedeľu vo finále medzinárodných otvorených majstrovstiev USA 2014 prekoná favorizovanú hostiteľku Serenu Williamsovú. Už spomenutých 781 bodov je presne o 1 bod viac ako hodnota semifinále na úrovni veľkej štvorky. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies