WTA: Cibulková získala prvý set semifinále dvojhry v Linzi

NETKY.SK • 15 Október 2016, 15:19 • 2 min
WTA: Cibulková získala prvý set semifinále dvojhry v Linzi

LINZ - Slovenská tenistka Dominika Cibulková nasadená ako druhá získala prvý set za 47 minút 6:4 proti španielskej štvorke podujatia Carle Suárezovej-Navarrovej v sobotňajšom semifinále dvojhry na turnaji WTA International Generali Ladies v rakúskom Linzi (dotácia 250 000 USD, tvrdý povrch Deco-Turf v hale).

slovakia

left justify in out

Udržala si servis v úvodnom geme, potom nasledovalo dovedna deväť brejkov.

V prípade víťazstva sa 27-ročná Bratislavčanka Cibulková dostane pred Britku Johannu Kontovú na poslednú ôsmu postupovú pozíciu v bodovaní Road v súvislosti s koncosezónnym výberovým šampionátom WTA Finals v Singapure (23. - 30. októbra), ešte však nebude mať absolútnu definitívu vzhľadom na zloženie budúcotýždňového podujatia WTA Premier VTB Kremlin Cup na "harde" pod strechou v Moskve, kam sama tiež smeruje a má voľno na 1. kolo ako dvojka "pavúka".

Postupujúca zo súboja Cibulkovej so Suárezovu-Navarrovou sa v nedeľu vo finále v TipsArene v Linzi stretne s 23-ročnou Švajčiarkou Viktorijou Golubicovou (62. v renkingu), proti ktorej pre chorobu nenastúpila na semifinále Američanka Madison Keysová nasadená ako tretia. Členka Top 10 Cibulková s Golubicovou ešte nehrala. Proti Suárezovej-Navarrovej (12.) má seniorskú bilanciu 3:2.

Dvojhra - semifinále:
Dominika Cibulková (SR-2) - Carla Suárezová-Navarrová (Šp.-4) 6:4 za 47 minút po I. sete


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies