WTA: Cibulková pre zdravotné problémy klesne zo svojej rekordnej priečky

NETKY.SK • 26 Apríl 2017, 19:34 • 2 min
WTA: Cibulková pre zdravotné problémy klesne zo svojej rekordnej priečky

STUTTGART - Slovenská tenistka Dominika Cibulková tento týždeň renkingovo už dopláca na zdravím vynútenú absenciu na turnaji WTA Premier Porsche Tennis Grand Prix na antuke v hale v nemeckom Stuttgarte.

slovakia

left justify in out

Z aktuálnej rekordnej štvrtej priečky klesne v pondelok prinajlepšom na piatu. K 1. máju sa pred ňu dostane Simona Halepová. Rozhodlo o tom stredajšie víťazstvo Rumunky 6:2, 6:3 nad Češkou Barborou Strýcovou v osemfinálovom 2. kole v spomenutom Stuttgarte.

Dvadsaťsedemročná Bratislavčanka Cibulková je tento týždeň aj v dosahu Garbine Muguruzovej-Blancovej: Španielka potrebuje na jej predstihnutie zisk titulu v Stuttgarte.

Zverenkyňa Matej Liptáka Cibulková si predminulý piatok počas prípravy zranila pri páde zápästie dominantnej pravej ruky, v pondelok jej sňali spevňujúcu dlahu a pokračuje v konzervatívnej liečbe. Okrem Stuttgartu absentovala aj vo víkendovom bratislavskom fedcupovom stretnutí Sloveniek s Holanďankami (2:3). Cibulková je na štvrtej pozícii od 20. marca.
 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Sidorova

Netky
JAR JE TU O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona