WTA China Open: Prvé kolo konečnou aj pre Rybárikovú a Husárovú

NETKY.SK • 30 September 2013, 09:09 • 2 min
WTA China Open: Prvé kolo konečnou aj pre Rybárikovú a Husárovú

PEKING - Hlavná súťaž dvojhry na tenisovom turnaji WTA China Open v čínskom Pekingu je už bez slovenskej časti, po Daniele Hantuchovej a Dominike Cibulkovej neprešla prvým kolom ani Magdaléna Rybáriková.

slovakia

left justify in out

Nad jej sily bola kanadská kvalifikantka Eugenie Bouchardová, ktorá v pondelňajšom prvom vzájomnom stretnutí na okruhu zvíťazila za 66 minút 6:4, 6:1. Rybáriková si rovnako ako jej krajanky odnáša 5 bodov do príslušného rebríčka a finančnú prémiu 13 500 dolárov.

Na sériu neúspešných slovenských vystúpení v čínskej metropole nadviazala aj deblová špecialistka Janette Husárová. Spolu s Gruzínkou Oksanou Kalašnikovovou nestačili v prvom kole štvorhry na rusko-španielsky pár Vera Duševinová, Arantxa Parrová-Santonjová - za 55 minút prehrali 2:6, 3:6. Útechou pre zdolané je 5 bodov do deblového poradia a spoločná prémia 6500 USD. 

Výsledky slovenských tenistiek na turnaji WTA China Open v čínskom Pekingu (Premier Mandatory, dotácia 5 185 625 USD, tvrdý povrch Deco-Turf): 

Dvojhra - 1. kolo: 
Eugenie Bouchardová (Kan.) - Magdaléna Rybáriková (SR) 6:4, 6:1 za 66 minút 

Štvorhra - 1. kolo: 
Vera Duševinová, Arantxa Parrová-Santonjová (Rus./Šp.) - Janette Husárová, Oksana Kalašnikovová (SR/Gruz.) 6:2, 6:3 za 55 minút 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies