WTA chce vysielať všetky zápasy vo dvojhre

NETKY.SK • 20 November 2014, 12:38 • 2 min
WTA chce vysielať všetky zápasy vo dvojhre

ST. PETERSBURG - Tenisová asociácia žien (WTA) chce výhľadovo prinášať televízne či webové prenosy zo všetkých zápasov vo dvojhre, premenovať kategórie turnajov a zriadiť vlastnú súťaž reprezentačných družstiev.

slovakia

left justify in out

"Plánujeme odvysielať každý z 2000 singlových zápasov z 54 turnajov do roka. Ešte stále totiž fanúšikovia nemajú možnosť sledovať dve tretiny nášho produktu. V roku 2012 sme ponúkli len 250 duelov, tento rok ich bolo 450 a ďalších 300 na tennistv.com," konkretizovala šéfka WTA Stacey Allasterová, citoval ju magazín Tennis. 

 

Organizácia urobila za ostatný polrok prieskum medzi 5000 respondentmi. Vyrukuje s novým hlavným sloganom "Power to inspire" (Sila inšpirovať alebo Inšpirujúca sila). Allasterová uznala, že terajšie názvoslovie typu Premier Mandatory, Premier 5 a Premier nemá dostatočnú informačnú hodnotu. 

 

Stále platí, že WTA uvažuje o zavedení vlastných výročných majstrovstiev sveta tímov v jednom dejisku a termíne. "Prieskum ukázal 70-percentnú preferenciu takéhoto modelu," skonštatovala Allasterová a zopakovala dávnejšie ubezpečenie, že idea nesmeruje k zániku celosezónneho Pohára federácie v agende ITF. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies