WTA Charlestone: Hantuchová postúpila do štvrťfinále dvojhry v Charlestone

NETKY.SK • 3 Apríl 2014, 18:47 • 2 min
WTA Charlestone: Hantuchová postúpila do štvrťfinále dvojhry v Charlestone

CHARLESTON - Slovenská tenistka Daniela Hantuchová postúpila do štvrťfinále dvojhry na turnaji WTA Premier Family Circle Cup v americkom Charlestone v Južnej Karolíne (dotácia 710 000 USD, zelená antuka vonku), keď si vo štvrtkovom stretnutí osemfinálového 3. kola poradila s Brazílčankou Telianou Pereirovou za 85 minút 6:2, 6:3. Bol to ich premiérový vzájomný duel.

slovakia

left justify in out

Nasadená dvanástka podujatia Hantuchová vyhrala tri zápasy na jednom turnaji premiérovo od svojho prieniku do septembrového štvrťfinále na newyorských grandslamových US Open.

 

Súperkou 30-ročnej rodáčky z Popradu medzi najlepšou osmičkou bude možno krajanka Jana Čepelová, na ktorú v osemfinále čaká trinástka "pavúka" Jelena Vesninová z Ruska. Hantuchová má už istotu 100 bodov do príslušného rebríčka a šek na 16 200 amerických dolárov. 

 

Niekdajšia päťka svetového rebríčka Hantuchová, teraz 32. v renkingu, hrá v Charlestone šiesty raz. Debutovala v sezóne 2002. V roku 2010 sa prebojovala do semifinále, v ktorom nestačila na Austrálčanku Samanthu Stosurovú. Vlani už na úvod podľahla Novozélanďanke Marine Erakovicovej. 

 

Výsledok štvrtkového stretnutia osemfinálového 3. kola dvojhry na tenisovom turnaji WTA Premier Family Circle Cup v americkom Charlestone v Južnej Karolíne (dotácia 710 000 USD, zelená antuka vonku).

 

Dvojhra - 3. kolo (osemfinále): 
Daniela Hantuchová (SR-12) - Teliana Pereirová (Braz.) 6:2, 6:3 za 81 minút



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies