WTA Charlestone: Hantuchová postúpila do 3. kola dvojhry

NETKY.SK • 2 Apríl 2014, 18:30 • 2 min
WTA Charlestone: Hantuchová postúpila do 3. kola dvojhry

CHARLESTON - Slovenská tenistka Daniela Hantuchová sa rovnako ako jej krajanka Jana Čepelová prebojovala do 3. kola dvojhry na turnaji WTA na zelenej antuke v Charlestone (dotácia 700.000 USD).

slovakia

left justify in out

Zverenka švédskeho trénera Petra Lundgrena si v druhom kole ako nasadená dvanástka poradila s americkou kvalifikantkou Grace Minovou za 66 minút hladko v dvoch setoch 6:2 a 6:3. V dueli o postup do štvrťfinále nastúpi vo štvrtok proti Brazílčanke Teliane Pereirovej.
     

Hantuchovej nevyšiel úvod zápasu s Minovou, keď hneď v úvodnom geme stratila vlastné podanie a Američanka sa po potvrdení brejku ujala vedenia 2:0. Slovenská dvojka však potom získala sedem gemov v rade a prvý set sa stal jasne jej korisťou.

 

O osude druhého dejstva rozhodol brejk v šiestom geme. Hantuchová má v Charlestone už istú prémiu 8400 USD a 55 bodov do svetového rebríčka WTA. V roku 2010 postúpila slovenská fedcupová reprezentantka v Južnej Karolíne až do semifinále,

v ktorom podľahla neskoršej šampiónke Austrálčanke Samanthe Stosurovej.
        

dvojhra - 2. kolo:

Daniela HANTUCHOVÁ (12-SR) - Grace Minová (USA) 6:2, 6:3



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona