WTA Charleston: K. Kučová do 2. kola hlavnej súťaže

NETKY.SK • 6 Apríl 2016, 08:13 • 2 min
WTA Charleston: K. Kučová do 2. kola hlavnej súťaže

CHARLESTON 5. apríla (SITA) - Slovenská tenistka Kristína Kučová zvíťazila za 86 minút 7:5, 6:2 nad rovnako nenasadenou Madison Brenglovou z USA v utorňajšom stretnutí 1. kola hlavnej súťaže dvojhry na turnaji WTA Premier Volvo Car Open v americkom Charlestone v Južnej Karolíne (dotácia 753 000 USD, zelená antuka).

slovakia

left justify in out

Úspešná kvalifikantka Kučová vyzve v 2. kole v boji o osemfinále Ukrajinku Katerynu Bondarenkovú, v prípade prieniku medzi šestnásť najlepších by mohla v nasledujúcom kole čeliť jednotke podujatia, nemeckej obhajkyni titulu Angelique Kerberovej.

"Som rada za dnešné víťazstvo, Madison je behavá hráčka a väčšinou vráti veľa lôpt do kurtu. Zo začiatku som hľadala rytmus na výmeny a niekedy som sa uponáhľala. Neskôr som sa snažila ukončiť výmeny na sieti, čo sa mi aj darilo. Bol to z mojej strany dobrý zápas. S Bondarenkovou som hrala raz, skúsim sa čo najlepšie pripraviť na zajtra," povedala po stretnutí Kučová.

Dvojhra - hlavná súťaž - 1. kolo:
Kristína Kučová (SR) - Madison Brenglová (USA) 7:5, 6:2 za 86 minút
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona