WTA Challenger Ning-po: Schmiedlová skončila, Husárová nie

NETKY.SK • 25 September 2013, 14:00 • 2 min
WTA Challenger Ning-po: Schmiedlová skončila, Husárová nie

NING-PO - Slovenská tenistka Karolína Schmiedlová podľahla v stredajšom zápase štvrťfinále hlavnej súťaže dvojhry na challengerovom podujatí Yinzhou Bank Cup International Women´s Tennis Open v čínskom Ning-po srbskej jednotke pavúka Bojane Jovanovskej 1:6, 5:7. Vzdorovala 76 minút.

slovakia

left justify in out

Devätnásťročná zverenkyňa Milana Martinca v rámci programu NTC Karolína Schmiedlová si za štvrťfinálovú účasť zabezpečila prémiu 4000 dolárov a 44 bodov do singlového rebríčka, v ktorom figuruje na 89. priečke.

Viac sa v stredu v Ning-po darilo skúsenejšej Janette Husárovej a jej rumunskej deblovej partnerke Irine-Camelii Begovej. Rumunsko-slovenský pár postúpil vďaka víťazstvu nad srbsko-bieloruskou dvojicou Vesna Doloncová, Oľga Govorcovová 6:3, 3:6, 13:11 v zápasovom tajbrejku už do semifinále honorovaného 85 bodmi do deblového rebríčka a spoločnou prémiou 1400 USD.

Stredajšie výsledky slovenských tenistiek na challengerovom podujatí Yinzhou Bank Cup International Women´s Tennis Open v čínskom Ning-po (125K series, dotácia 125 000 USD, tvrdý povrch Deco Turf):

Dvojhra - štvrťfinále:
Bojana Jovanovská (Srb.-1) - Karolína Schmiedlová (SR) 6:1, 7:5 za 76 minút

Štvorhra - štvrťfinále:
Irina-Camelia Begová, Janette Husárová (Rum./SR-3) - Vesna Doloncová, Oľga Govorcovová (Srb./ Biel.) 6:3, 3:6, 13:11 (zápasový tajbrejk) za 79 minút



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies