WTA Bukurešť: Schmiedlová z mečbalu prehrala v 1. kole

NETKY.SK • 11 Júl 2016, 17:34 • 2 min
WTA Bukurešť: Schmiedlová z mečbalu prehrala v 1. kole

BUKUREŠŤ - Slovenská tenistka Karolína Schmiedlová nasadená ako tretia prehrala za 145 minút tesne 4:6, 6:1, 5:7 s Bieloruskou Alexandrou Sasnovičovou v pondelňajšom stretnutí 1. kola hlavnej súťaže dvojhry na turnaji WTA International BRD Bucharest Open v rumunskej Bukurešti (dotácia 250 000 USD, antuka).

slovakia

left justify in out

V rozhodujúcom sete pritom viedla 5:2 a mala mečbal pri vlastnom podaní v deviatej hre.

Dvadsaťjedenročná Košičanka Karolína Schmiedlová štartovala v Bukurešti ako obhajkyňa titulu. V okamihu nezdaru bola na 52. pozícii v nezáväznom prepočtovom online renkingu, oficiálne je v pondelok na 41. priečke. Prepad teda nebude príliš dramatický.

Staršia zo sestier Schmiedlových zaostáva v bilancii proti 22-ročnej 104. žene počítačového poradia Sasnovičovej už 1:3. Nenadviazala na úspech 6:4, 6:3 z jesennej halovej "hardovej" Moskvy.

Zverenkyňa Jaroslava Levinského "Kajka" Schmiedlová do minulého týždňa ťahala šnúru 15 prehier na individuálnej scéne, čierna séria sa skončila v 1. kole na antukovom podujatí ITF v nemeckom Versmolde. Na zápasový úspech turnajového typu na hlavnej profesionálnej úrovni, čiže WTA, stále čaká už od 9. januára, keď v austrálskom Sydney triumfovala nad Švajčiarkou Timeou Bacsinszkou. Medzitým si bývalá 26. hráčka hodnotenia pripísala len dve víťazstvá v rámci Pohára federácie reprezentačných družstiev žien a jedno spomenuté nedávne. V tejto sezóne je jej singlová bilancia 4:19.

Dvojhra - 1. kolo:


Alexandra Sasnovičová (Biel.) - Karolína Schmiedlová (SR-3) 6:4, 1:6, 7:5 za 145 minút

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies