WTA Budapešt: Čepelovéj súperkou na úvod bude Nemka Becková

NETKY.SK • 19 Február 2017, 19:10 • 2 min
WTA Budapešt: Čepelovéj súperkou na úvod bude Nemka Becková

BUDAPEŠŤ - Nemka Annika Becková nasadená ako ôsma bude súperkou slovenskej tenistky Jany Čepelovej v 1. kole budúcotýždňovej hlavnej súťaže dvojhry na turnaji WTA International Hungarian Ladies Open v maďarskej Budapešti (dotácia 250 000 USD, tvrdý povrch v hale).

slovakia

left justify in out

Stanovil to nedeľňajší žreb. Postupujúca bude v osemfinále čeliť lepšej z duelu Danka Koviničová (Č. Hora) - Fanny Stollárová (Maď.).

Dvadsaťtriročná niekdajšia členka Top 50 Čepelová figuruje na 98. mieste v singlovom renkingu. Minulý víkend sa zo zdravotných dôvodov napokon nezapojila do stretnutia Taliansko - SR (2:3) na antuke v hale PalaGalassi vo Forli v 1. kole II. svetovej skupiny Pohára federácie 2017 reprezentačných družstiev žien.

 

Košičanka dosiaľ naposledy bola v akcii 30. januára na "challengeri" WTA v Tchaj-peji na Taiwane a v 1. kole nestačila na Luxemburčanku Mandy Minellovú (6:1, 6:7 /2/, 4:6). S rovesníčkou Beckovou (68.) má zverenkyňa Martina Zathureckého Čepelová kompletnú medzinárodnú štatistiku 2:5. Predvlani v septembri prehrala v osemfinále v uzbeckom Taškente s touto rivalkou dvakrát 4:6.

Jednotkou podujatia v maďarskej metropole je domáca univerzálka Tímea Babosová, dvojkou Češka Lucie Šafářová, trojkou Nemka Julia Görgesová a štvorkou Rumunka Sorana Cirsteová. V nedeľu neuspela v 1. kole kvalifikácie Rebecca Šramková.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jozef Botos
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies