WTA Brusel: Kanepiová vyradila po Cibulkovej aj Čepelovú

NETKY.SK • 22 Máj 2013, 16:27 • 2 min
WTA Brusel:  Kanepiová vyradila po Cibulkovej aj Čepelovú

BRUSEL - Slovenská tenistka Jana Čepelová prehrala v stredajšom zápase osemfinálového 2. kola dvojhry na turnaji WTA BNP Paribas Fortis Brussels Open v belgickom Bruseli (Premier, dotácia 690 000 USD, antuka vonku) s tiež nenasadenou estónskou rekonvalescentkou Kaiou Kanepiovou (40. v renkingu, bola už aj na 15. pozícii) za 75 minút dvakrát 3:6.

slovakia

left justify in out

Kanepiová predtým takisto v stredu v stretnutí 1. kola, ktoré odložili pre nepriazeň počasia, prekonala Dominiku Cibulkovú. Zavalitá Estónka predminulý týždeň v osemfinálovom 3. kole v Madride zdolala Danielu Hantuchovú.

Čoskoro 20-ročná Košičanka Čepelová (nar. 29. mája 1993) si na druhý grandslamový turnaj sezóny Roland Garros v Paríži (26. mája - 9. júna) odnáša prémiu 7726 eur a 60 bodov do svetového rebríčka, v ktorom figuruje na 75. pozícii. Na hlavnej profesionálnej úrovni zostáva doterajším maximom zverenkyne Martina Zathureckého štvrťfinále, ktoré dosiahla vlani v auguste vo Washingtone (v derby nestačila na Magdalénu Rybárikovú) a vo februári 2013 v brazílskom Florianópolise.

Dvojhra - 2. kolo (osemfinále):
Kaia Kanepiová (Est.) - Jana Čepelová (SR) 6:3, 6:3 za 75 minút



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies