WTA Brisbane:Rybárikovej premožiteľka Lisická odstúpila z Brisbane pre bolesti žalúdka

NETKY.SK • 1 Január 2014, 13:38 • 2 min
WTA Brisbane:Rybárikovej premožiteľka Lisická odstúpila z Brisbane pre bolesti žalúdka

BRISBANE - Nemecká tenistka Sabine Lisická odstúpila z turnaja WTA v austrálskom Brisbane pre bolesti žalúdka pred duelom 2. kola proti Švajčiarke Stefanie Vögeleovej.

slovakia

left justify in out

Turnajová sedmička vyradila v 1. kole Slovenku Magdalénu Rybárikovú po setoch 6:3, 6:4 a v prípade postupu cez Vögeleovú by sa mohla vo štvrťfinále stretnúť s nasadenou dvojkou Victoriou Azarenkovou z Bieloruska.

Lisická však nie je jedinou hráčkou, ktorá sa na turnaji ďalej nepredstaví. Domáca tenistka Ashleigh Bartyová odstúpila taktiež pred duelom 2. kola proti štvornásobnej víťazke WTA v Brisbane Ruske Marii Šarapovovej a pre bolesti v pravom ramene odriekla účasť aj nasadená jednotka Caroline Wozniacka. Dánska tenistka mala vstúpiť do turnaja súbojom proti Slovenke Dominike Cibulkovej, ktorá postúpila už do štvrťfinále, kde sa stretne so svetovou jednotkou Američankou Serenou Williamsovou. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona