WTA Brisbane: Karolína Plíšková víťazkou turnaja, pôjde pred Cibulkovú

NETKY.SK • 7 Január 2017, 12:20 • 2 min
WTA Brisbane: Karolína Plíšková víťazkou turnaja, pôjde pred Cibulkovú

BRISBANE - Siedmy turnajový titul vo dvojhre pribudol do zbierky českej tenistky Karolíny Plíškovej po turnaji v austrálskom Brisbane.

slovakia

left justify in out

Turnajová trojka Plíšková vo finále podujatia Brisbane International presented by Suncorp potvrdila úlohu favoritky a zdolala nenasadenú Francúzku Alizé Cornetovú 6:0, 6:3. Finalistka vlaňajšieho US Open Plíšková potrebovala na víťazstvo iba 66 minút. Päťkrát prelomila podanie súperke, svoj servis nepustila ani raz a v prvom sete nadelila premožiteľke Dominiky Cibulkovej zo štvrťfinále nepopulárneho "kanára".


Víťazka zinkasovala prémiu 191 418 USD pred zdanením a 470 bodov do rebríčka WTA. V ňom by sa mala posunúť zo šiesteho na piate miesto pred Dominiku Cibulkovú. Takto to avizuje "live" verzia svetového počítačového poradiam žien.

Výsledok finále dvojhry na tenisovom turnaji WTA Premier Brisbane International presented by Suncorp v austrálskom Brisbane (dotácia 1 milión USD, tvrdý povrch Plexicushion):

Dvojhra - finále:
Karolína Plíšková (ČR-3) - Alizé Cornetová (Fr.) 6:0, 6:3

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies