WTA Brisbane: Cibulková pred štvrťfinále v Brisbane: "Serena je tiež z mäsa a kostí"

NETKY.SK • 1 Január 2014, 12:51 • 2 min
WTA Brisbane: Cibulková pred štvrťfinále v Brisbane: "Serena je tiež z mäsa a kostí"

BRISBANE - Slovenská tenistka Dominika Cibulková nastúpi vo štvrťfinále dvojhry na turnaji WTA v austrálskom Brisbane vo štvrtok okolo 4.00 ráno SEČ proti najvyššie nasadenej svetovej jednotke Američanke Serene Williamsovej.

slovakia

left justify in out

Zverenka trénera Mateja Liptáka sa bude snažiť proti obhajkyni titulu hrať absolútne bez rešpektu. "Serena je špecifická, predsa len je to veľká šampiónka, ale tiež je z mäsa a kostí. Budem sa snažiť nastúpiť absolútne bez rešpektu, nemám čo stratiť. Takže v Brisbane ma čaká konečne zápas, v ktorom nie som favoritka a môžem len prekvapiť,“ uviedla Cibulková pre svoju oficiálnu webovú stránku www.domicibulkova.com. Slovenská jednotka sa dostala do štvrťfinále po víťazstvách nad Britkou Heather Watsonovou a 43-ročnou japonskou veteránkou Kimiko Dateovou Krummovou. "Kimiko hrala výborne, hlavne v treťom sete to bol veľmi kvalitný tenis. Miestny povrch jej dosť vyhovuje, lebo je rýchly a ona výborne kontrovala. Čo sa týka druhého prehratého setu, bola som stále pod tlakom, ona ma začali tlačiť z prvých lôpt hlavne zo servisu, takže ma nepúšťala k mojej aktívnej hre. Pred Kimiko mám veľký rešpekt, je to pani háčka. Je neskutočné, že s tou technikou stíha v súčasnosti všetkým hráčkam. Má neuveriteľnú kondičku, niekedy aj lepšiu ako väčšina báb," dodala Cibulková.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona