Wozniacku zarmútil Gerrard a odkazuje: Je to legenda

NETKY.SK • 20 Január 2015, 15:20 • 2 min
Wozniacku zarmútil Gerrard a odkazuje: Je to legenda

MELBOURNE - Dánska tenistka Caroline Wozniacka smúti.

slovakia

left justify in out

Nie sú však za tým žiadne pracovné dôvody - zarmútil ju kolega zo športovej 'brandže'. Dvadsaťštyriročná tenistka je totiž veľkou fanúšičkou anglického futbalového klubu FC Liverpool a podľa vlastných slov ju hlboko zasiahla správa o odchode dlhoročnej opory Stevena Gerrarda. 
     

Tridsaťštyriročný stredopoliar začiatkom januára oznámil, že po skončení sezóny opustí Liverpool. Kapitán "The Reds" však neposilní žiaden z konkurenčných tímov v Premier League, jeho kroky budú smerovať k účastníkovi zámorskej futbalovej MLS Los Angeles Galaxy. "Samozrejme, som smutná. Myslím si, že Stevie urobil za tie roky pre klub maximum," cituje agentúra Reuters slová svetovej osmičky. "On je legenda. Ak však podľa neho nastal správny čas, určite ho podporím."

     

Gerrard v roku 2005 priviedol tím z Anfield Road k pamätnému triumfu v Lige majstrov po víťazstve nad AC Miláno. V klube strávil celkovo 17 sezón. "Je to jednoducho veľmi dlhá doba. Budem si musieť niekde zavesiť svoj liverpoolský dres a urobiť výlet do LA, aby som ho znovu mohla vidieť," dodala Wozniacka.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona