Wozniacka si zabudla vyzdvihnúť šek na 1,45 milióna!

NETKY.SK • 26 September 2014, 12:51 • 2 min
Wozniacka si zabudla vyzdvihnúť šek na 1,45 milióna!

BRATISLAVA - Dánska bývalá jednotka svetového rebríčka tenistiek Caroline Wozniacka si po svojom prieniku do finále nedávnych grandslamových US Open v New Yorku zabudla vyzdvihnúť šek na 1,45 milióna USD.

slovakia

left justify in out

"Približne pol hodiny po tom, ako opustila areál vo Flushing Meadows, vrátila sa do USTA Billie Jean King National Center s jemnou panikou v tvári," prezradila Monica Langleyová z Wall Street Journal. Navyše, na základe informácie od severankinho manažéra Johna Tobiasa dodala, že Wozniacka opomenula žiadať pol milióna amerických dolárov ako výkonnostný bonus od svojich sponzorov. 

 

"Mám dosť na to, aby som si mohla kúpiť jedlo a topánky. Pre mňa je to o tenise a trofejach. Nemotivujú ma financie," skonštatovala 24-ročná Wozniacka, ktorá si podľa databázy Tenisovej asociácie žien (WTA) do tohto týždňa zarobila na kurtoch 18 381 205 USD. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies