Wozniacka: Na Li, jedna z najzábavnejších a najpríjemnejších hráčok. Budeš chýbať!

NETKY.SK • 19 September 2014, 11:13 • 2 min
Wozniacka: Na Li, jedna z najzábavnejších a najpríjemnejších hráčok. Budeš chýbať!

ST. PETERSBURG - Ohlasy osobností na koniec kariéry čínskej tenistky Na Li (zdroj: web Tenisovej asociácie žien a Twitter):

slovakia

left justify in out

Caroline Wozniacka: "Na Li, jedna z najzábavnejších a najpríjemnejších hráčok na okruhu! Skvelá bojovníčka a vzor na dvorci aj mimo neho! Budeš chýbať!! Dnes sa začína nadchýnajúca nová kapitola!" 

Viktoria Azarenková: "Po pristátí v Číne ma privítala novinka o konci kariéry Na Li :( Aká skvelá hráčka, úžasná baba a inšpirácia pre mnohé! Pre naše odvetvie si toho celosvetovo veľa urobila! Navždy si uchovám úžasné spomienky na naše tvrdé súboje :) Do novej etapy života Ti želám všetko najlepšie xoxo." 

Ana Ivanovičová: "Aká výnimočná osoba a šampiónka!!! Budeš nám na okruhu chýbať. Do nového štádia života Ti prajem všetko naj." 

Kim Clijstersová: "Bolo cťou a potechou bojovať s touto skvelou babou a šampiónkou." 

Aleksandra Wozniaková: "Gratulujem Na Li k prekrásnej a inšpirujúcej kariére! Žila svoj sen a podnietila mnohé z nás!" 

Rennae Stubbsová: "Bude mi chýbať sledovanie Na Li, jej výskyt na okruhu a robenie rozhovorov po zápasoch. Zábava a vľúdnosť nado všetko. Ona je jednoducho ´cool´. Šampiónka." 

Mandy Minella: "Šampiónka, ktorá posunula tenis nielen v Ázii do ďalšej dimenzie." 

Anne Keothavongová: "Vždy je smutné, keď športovcovo rozhodovanie o konci kariéry ovplyvňujú zdravotné záležitosti." 

Iveta Melzerová: "Všetko naj do novej kapitoly v živote, Na Li! Skvelá šampiónka, zábavná osôbka a vzor pre milióny! Bolo cťou hrať proti Tebe!" 

Lucie Šafářová: "Skvelá hráčka a ešte lepší človek. Vždy zábavná, usmiata a inšpirujúca milióny ľudí po celom svete! Budeš nám chýbať, ale dúfam, že nájdeš ešte viac šťastia vo svojom novom živote!" 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies