Wozniacka: McIlroy ukončil náš vzťah telefonicky

NETKY.SK • 11 September 2014, 15:20 • 2 min
Wozniacka: McIlroy ukončil náš vzťah telefonicky

NEW YORK - Severoírsky golfista Rory McIlroy zrušil vzťah s dánskou tenistkou Caroline Wozniackou na diaľku, hoci v ten deň boli spolu aj osobne.

slovakia

left justify in out

"Myslím si, že to aspoň mohol urobiť ´face-to-face´, ale bolo to len telefonicky. Bola som v šoku. Ten hovor trval asi desať minút a polovicu času som predpokladala, že ide o nejaký žart. Už sa však neozval. Zrejme nik nečaká, že sa ocitne v takejto situácii, nedá sa na to pripraviť," povedala 24-ročná niekdajšia jednotka svetového rebríčka Wozniacka v relácii "Do hĺbky" Grahama Bensingera. Videozáznam priniesol web Yahoo! News. 

 

 

McIlroy v máji zrušil zasnúbenie, svadba bola podľa denníka Independent naplánovaná na august do New Yorku. 

Wozniacka, čerstvo už dvojnásobná finalistka grandslamových US Open práve v New Yorku, sa spamätávala na Floride v spoločnosti Američanky Sereny Williamsovej (v nedeľňajšom súboji o titul v lokalite Flushing Meadows s ňou prehrala dvakrát 3:6): "Pookriala som. Veľa ma to naučilo. Viem toho teraz výrazne viac o sebe aj vzťahoch. Určite už som za tým, pohla som sa ďalej." 

 

Severanka so smiechom podotkla, že si hľadá niekoho, s kým budem môcť randiť na opätkoch (McIlroy meria 175 cm, Wozniacka 177 cm): "V prvom rade vyznávam úprimnosť. To je najdôležitejšie. Okrem toho preferujem partnera, s ktorým je zábava. Nesmie sám seba brať príliš vážne."




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona