Wozniacká mala hrať v Brisbane proti Cibulkovej, no odstúpila pre zranenie

NETKY.SK • 29 December 2013, 10:00 • 2 min
Wozniacká mala hrať v Brisbane proti Cibulkovej, no odstúpila pre zranenie

BRISBANE - K súboju dvoch tenisových kamarátok Caroliny Wozniackej a Dominiky Cibulkovej na turnaji Brisbane International napokon nedôjde.

slovakia

left justify in out

Bývalá svetová jednotka sa totiž pre zranenie ramena z podujatia v Austrálii odhlásila a slovenská tenistka tak bude súperiť o postup do druhého kola s Angličankou Heather Watsonovou. 

"Som sklamaná z toho, že nebudem hrať v Brisbane," cituje agentúra AP 23-ročnú dánsku tenistku. "Skutočne som chcel začať novú sezónu práve tu v Austrálii, ale musím sa starať a počúvať svoje telo. Dúfam, že v najbližších dňoch si oddýchnem a na turnaje v Sydney a Melbourne už by som mala byť fit." 

Wozniacká, ktoré je v súčasnosti na desiatom mieste svetového rebríčka, má za sebou nevydarenú sezónu 2013. Priateľka hviezdneho severoírskeho golfistu Roryho McIlroya vyhrala jediný titul v Luxembursku, ale po prvý raz za posledných päť rokov sa jej nepodarilo postúpiť do štvrťfinále na žiadnom zo štyroch grandslamových turnajov.  



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona