WOW – program, ktorý sa ľuďom zapáčil

NETKY.SK • 16 August 2012, 21:48 • 2 min
WOW – program, ktorý sa ľuďom zapáčil

WOW – program, ktorý sa ľuďom zapáčil

slovakia

left justify in out

img

Telefonovanie na Slovensku sa stáva stále výhodnejšie. Výrazne k tomu prispel najväčší mobilný operátor Orange, ktorý programom WOW nahradil klasické paušály, aké ponúkal doteraz. Zákazníci tvrdia, že s programom WOW konečne prišiel paušál, ktorý sa vie prispôsobiť každému. Okrem výhodnej ceny za telefonovanie, ktorého základom je klesajúca tarifa, ponúka aj rad ďalších zvýhodnení, či už sú to nekonečné balíčky alebo zvýhodnené ponuky. „Väčšina ľudí si berie svoj program WOW zabalený do zvýhodneného menu. Dostávajú tak za lepšiu cenu všetko, čo ku komunikácií podľa svojich predstáv potrebujú,“ hodnotí úspech programu WOW obchodná riaditeľka Orangeu Zuzana Nemečková. Ako dodáva, najviac zaujal balík, s ktorým môžete za necelých 40 eur do nekonečna telefonovať, posielať správy a surfovať v mobile, do všetkých sietí na Slovensku.
 
 
Ako program WOW funguje? 
Základom je jednoduchosť a výhodnosť pre všetky skupiny zákazníkov. Program WOW je program na telefonovanie s unikátnu klesajúcou tarifikáciou. Znamená to, že čím viac budete volať, tým menej budete za minútu platiť. Program WOW sa zároveň dokáže ľahko premeniť na množstvo variantov. 
 
- Ak chcete, môžete s ním telefonovať za nulový mesačný poplatok a zaplatíte len za to, čo prevoláte. 
- Ak váš telefón využívate často a chcete ešte viac ušetriť, môžete si zobrať niektorý z nekonečných balíčkov volaní, SMS a MMS správ, či internetu v mobile. Môžete sa prestať limitovať a nemusíte nič naviac platiť. 
- Balíčky si môžete zobrať samostatne alebo vo zvýhodnenom spoločnom „menu“ – v rámci takzvaných zvýhodnených WOW ponúk, kedy na jednotlivých položkách paušálu ešte viac ušetríte a získate aj benefit navyše. 
 
 
Vyberte si telefón a nastavte si zľavu, akú chcete 
S programom WOW sa dostanete ľahšie a výhodnejšie aj k telefónu. Umožňuje nastaviť si vlastnú zľavu na telefón podľa výšky mesačného paušálu, ktorý si zvolíte, Každé jedno euro vášho mesačného poplatku totiž Orange zohľadní pri určovaní zľavy na telefón. Pri mesačnom poplatku do 25 eur bude vaša zľava na telefón štvornásobkom a od 25 eur až 6-násobkom mesačného poplatku. Takúto zľavu nájdete iba v Orangei. Na výber máte pritom z celej ponuky, nech si vyberiete akýkoľvek program. 
 
S viazanosťou aj bez nej a pre každého 
Výhody programu WOW si môžete užívať aj vtedy, ak nepotrebujete nový telefón, alebo si nevyberiete zvýhodnený balík. Sami sa rozhodnete, či sa chcete zaviazať. Atraktívna klesajúca tarifa je dostupná každému aj bez viazanosti, rovnako ako aj výhodné nekonečné balíky. Na program WOW môžete prejsť aj vtedy, ak ste zákazníkom iného operátora a nechcete prísť o svoje číslo. Jednoducho si ho prenesiete. Stačí o to požiadať na predajných miestach Orangeu. 
 
Náš tip: Voláte často do zahraničia? 
Ak voláte často do zahraničia, WOW program pomáha ušetriť aj na týchto hovoroch. Za minimálny mesačný príplatok môžete volať za rovnako výhodné ceny ako doma aj mimo slovenských sietí – či už v rámci Európy alebo aj do celého sveta. Ak to potrebujete, môžete si dokúpiť aj balík nekonečných volaní za hranice. V prípade, že veľa telefonujete, sa vám táto vaša mesačná investícia veľmi rýchlo vráti. 
 
Pre viac informácií o programe WOW kliknite na www.orange.sk/wow. 
 
Zdroj:PR SERVIS SITA



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies