Woody Allen napíše a nakrúti svoj debutový seriál pre Amazon

NETKY.SK • 13 Január 2015, 17:38 • 2 min
Woody Allen napíše a nakrúti svoj debutový seriál pre Amazon

NEW YORK - Žijúca legenda svetovej kinematografie, americký scenárista, režisér a herec v jednej osobe Woody Allen si vyskúša čosi nové.

slovakia

left justify in out

Internetový obchodný dom Amazon ho získal pre spoluprácu na seriáli, ktorý budú môcť sledovať diváci webovej služby Amazon Prime Instant Video v USA, ale aj vo Veľkej Británii a Nemecku.
     

Jednotlivé epizódy o polhodinovej minutáži zrejme scenáristicky pripraví a nakrúti ako režisér oscarový tvorca. Amazon si od Allena už objednal celú prvú sériu seriálu, o ktorého hereckom obsadení nie sú známe zatiaľ žiadne podrobnosti. To isté platí aj o jeho názve.
     

Viceprezident Amazon Studios Roy Price sa vyjadril, že Woody Allen je umelcom-vizionárom, ktorý nakrútil viaceré z najlepších filmov všetkých čias. Je cťou spolupracovať s ním na jeho prvom televíznom seriáli, dodal.
     

"Neviem, ako som sa do toho dostal," komentoval samotný tvorca, známy pod prezývkou neurotik z New Yorku, ktorú získal ešte pred desaťročiami. "Nemám žiadne nápady a neviem, kde mám začať. Pravdepodobne to Roy Price ešte oľutuje," dodal Woody Allen.
     

Seriál by mali uviesť v premiére na budúci rok.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies