Woody Allen nakrúca na Rhode Islande nový film

NETKY.SK • 26 Júl 2014, 09:26 • 2 min
Woody Allen nakrúca na Rhode Islande nový film

NEW YORK - Po sérii filmov, ktoré vznikali v európskych metropolách, nakrúca slávny americký režisér, scenárista, herec a producent Woody Allen v súčasnosti svoju novinku na Rhode Islande v USA.

slovakia

left justify in out

Film, ktorý zatiaľ nemá ani pracovný názov, by mal byť podľa dostupných informácií "vražednou záhadou", podľa iných dramatickým príbehom zo súčasnosti. Priaznivci Allenových filmov sa môžu v novinke tešiť na hviezdy ako Joaquina Phoenixa či Emmu Stoneovú, ale aj na celý rad menej známych hercov.
      

Woody Allen (78) iba nedávno v rozhovore s novinárom MTV Joshom Horowitzom, že z vlastných filmov je sklamaný. "Je vždy veľký rozdiel medzi predsavzatiami a tým, čo z toho napokon vzíde," citovala jeho slová agentúra DPA. Podľa Allena realita obvykle nezodpovedá predstavám vo fantázii alebo na papieri, pričom za tým niekedy môže stáť herec či herečka, inokedy však aj počasie alebo niečo iné. Raz potom nastane moment, kde to človek chce vzdať, konštatoval lakonicky tvorca a dodal, že robiť filmy znamená vždy kompromis.
      

Rodák z Brooklynu, ktorý už pred desaťročiami dostal prezývku "neurotik z New Yorku", patrí medzi významných a mimoriadne úspešných filmových tvorcov už od 70. rokov. Jeho nový film Kúzlo mesačného svitu s Colinom Firthom a Emmou Stoneovou v hlavných úlohách bude mať v kinách na Slovensku premiéru 14. augusta.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies