Woods úspešne ukončil intenzívnu liečbu, vyhral svoj bol s liekmi a nespavosťou

NETKY.SK • 4 Júl 2017, 08:09 • 2 min
Woods úspešne ukončil intenzívnu liečbu, vyhral svoj bol s liekmi a nespavosťou

NEW YORK - Americký golfista Tiger Woods ukončil intenzívny program liečby problémov s nespavosťou a užívaním silných liekov na bolesť.

slovakia

left justify in out

Už minulý mesiac vyhlásil, že v tejto súvislosti požiadal o profesionálnu pomoc. "Budem s tým bojovať aj naďalej s podporou mojich lekárov, rodiny i priateľov. Som vďačný za pomoc, ktorú som dostal," uviedol v pondelok 41-ročný Woods, ktorý má dlhodobé problémy s chrbátom a za uplynulé tri roky absolvoval už štyri operácie.

 

V júni ho zatkli, keď ho našli ako spí za volantom svojho auta. Počas testu triezvosti zakolísal pri prechode po bielej čiare a začal dvíhať opačnú ruku než mu kázal policajt.

 

Médiá pôvodne informovali, že dôvodom zatknutia bol alkohol, ale Woods niekoľko hodín po prepustení uviedol, že jeho správanie bolo spôsobené neočakávanou reakciou na predpísané lieky.

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Katarina Z.
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies