Woods trénuje v posilňovni, budúci rok chce byť silnejší

NETKY.SK • 16 September 2014, 12:11 • 2 min
Woods trénuje v posilňovni, budúci rok chce byť silnejší

NEW YORK - Američan Tiger Woods sa po zranení chrbta chystá na návrat na golfové ihriská. Bývalý najlepší hráč sveta sa v posledných týždňoch podrobil úspešnej rekonvalescencii a hoci zatiaľ trénuje iba v posilňovni, v decembri bude štartovať na turnaji Hero World Challenge v Orlande. Stane sa tak aj preto, že 38-ročná bývalá svetová jednotka je jedným z organizátorov podujatia.

slovakia

left justify in out

"Zatiaľ trénujem mimo ihriska, ale môžem vám povedať, že v posilňovni si dávam riadne do tela. Chcem opäť získať svoju silu, výbušnosť a zodpovedne sa pripraviť na budúcu sezónu," uviedol pre agentúru AP 14-násobný víťaz podujatí Masters.

 

Woods sa podrobil operácii chrbta v marci a odvtedy sa na ihriskách trápil. Na augustovom šampionáte PGA sa neprebojoval do hlavnej súťaže, čo sa mu stalo iba po štvrtý raz v profikariére. Krátko potom ukončil štvorročnú spoluprácu s trénerom Seanom Foleym. Nového kouča si zatiaľ nehľadá.

 

"V súčasnosti sa venujem zlepšovaniu svojej kondičky, na technike budem pracovať neskôr. Meno nového trénera zatiaľ nepoznám ani ja. V budúcom roku by som však rád odohral čo najviac turnajov. Všetko však bude závisieť od môjho zdravotného stavu," dodal Woods.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies