Woods prišiel o zub pri Vonnovej zápise do histórie

NETKY.SK • 20 Január 2015, 09:07 • 2 min
Woods prišiel o zub pri Vonnovej zápise do histórie

CORTINA D'AMPEZZO - Americký golfista Tiger Woods si osobne vychutnal v talianskej Cortine d´Ampezzo zápis svojej priateľky Lindsey Vonnovej do histórie zjazdového lyžovania, ale zároveň mu pribudol ďalší dôvod, prečo nemá v obľube fotografov či kameramanov.

slovakia

left justify in out

Tentoraz ho pripravili o zub.Woods a nečakane objavil v dejisku súťaže alpských lyžiarok, o jeho prítomnosti nevedela ani Vonnová, ktorá sa pondelkovým triumfom v super G a rekordným 63. víťazstvom v pretekoch Svetového pohára osamostatnila na čele historického rebríčka v počte triumfov v pretekoch o krištáľové glóbusy. 

 

Golfistovi na fotografii z Cortiny evidentne chýba jeden z predných zubov. Podľa slov jeho agenta za to môže videokamera. "Pri tlačenici pri vyhlasovaní výsledkov sa jeden z pracovníkov médií s kamerou na pleci tlačil dopredu. Ako sa otočil, udrel Tiger Woodsa do úst a vyrazil mu zub," informoval Mark Steinberg z Excel Sports. 

 

Hoci sa golfista snažil chybičku krásy maskovať šatkou s motívom lebky, pozorní fotografi ho napriek tomu zachytili aj s novou medzerou v chrupe. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona