Woods bol vraj neverný Vonnovej, preto sa rozišli

NETKY.SK • 13 Máj 2015, 14:22 • 2 min
Woods bol vraj neverný Vonnovej, preto sa rozišli

LOS ANGELES - Pravým dôvodom rozchodu prominentného športového páru - americkej zjazdárky Lindsey Vonnovej a golfistu Tigera Woodsa - je partnerova nevera.

slovakia

left justify in out

S týmto tvrdením vyrukoval anglický bulvárny denník Daily Mail s odvolaním sa na blízkeho človeka z okolia Woodsa, ktorý to potvrdil. Udialo sa to vraj vo februári, keď Woods vzhľadom na žalostne nízku výkonnosť odriekol účasť na turnaji v San Diegu a potom upadol do depresie.

 

"Väčšina mužov by v takom prípade siahla po alkohole alebo drogách. Tigerovým liekom je sex," citoval Blick informácie od jedného z Woodsových priateľov.

 

Dotyčný zároveň na obranu bývalej svetovej jednotky v golfe pripomína, že nešlo o eskapády v štýle jeho predchádzajúceho života, keď svoju manželku Elin Nordegrenovú podvádzal takmer na počkanie a často hľadal útočisko aj v ´náručí bezmenných prostitútok´. "Tentoraz si svoju chybu uvedomil a chcel to napraviť. Lindsey sa priznal a snažil sa byť férový, preto má môj rešpekt. Ona bola naozaj dôležitá v jeho živote," uviedol zdroj Daily Mail. Ten ešte dodal, že sex je u Tigera niečo ako návyková vec. "On to neberie ako podvádzanie, skôr iba zníženie stresu," dodal Woodsov známy.

 

Rekordérka v počte triumfov v pretekoch Svetového pohára Vonnová mala evidentne iný názor ako donedávna jej partner. Ukončenie spolužitia s Woodsom oznámila nedávno prostredníctvom facebooku, ale bez udania konkrétneho dôvodu. "Po takmer troch rokoch sme sa s Tigerom dohodli na ukončení nášho vzťahu. Stále budem mať v pamäti spoločne prežité chvíle. Nanešťastie, obaja máme hektické životy, ktoré nás nútia tráviť mnoho času od seba. Vždy budem Tigera rešpektovať," znel jej odkaz.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies