Woods Američanom v Ryder Cupe nepomôže

NETKY.SK • 14 August 2014, 09:16 • 2 min
Woods Američanom v Ryder Cupe nepomôže

NEW YORK - Americký golfista Tiger Woods vylúčil svoju účasť na septembrovom Ryder Cupe. Kapitánovi tímu USA Tomovi Watsonovi odkázal, aby s ním vzhľadom na jeho zdravotný stav nepočítal. Prestížne stretnutie výberov USA a Európy sa uskutoční 26. - 28. septembra v škótskom Gleneagles.

slovakia

left justify in out

"Rozprával som sa s Tomom o Ryder Cupe. Nesmierne si vážim, že ma zahrnul do svojich úvah, ale musím to odmietnuť. Americký tím a Ryder Cup pre mňa znamenajú príliš veľa na to, aby som tam išiel neschopný podať maximálny výkon," povedal bývalý líder svetového rebríčka, ktorého tento rok sužujú problémy s chrbtom . Koncom marca sa podrobil operácii, vynechal dva major turnaje, na British Open bol až 69. a na nedávnom PGA Championships neprešiel cutom.

 

"V prvom rade želám Tigerovi, aby sa čo najskôr vystrábil a mohol znova hrať golf na špičkovej úrovni. Verím, že sa rýchlo vráti," reagoval Watson. S jeho zostavou to zatiaľ nevyzerá ružovo. Dustin Johnson sa ospravedlnil z osobných dôvodov, Jason Dufner má zranený krk. V nominácii USA sú zatiaľ traja nováčikovia Jordan Spieth, Jimmy Walker a Patrick Reed. Európania ako obhajcovia trofeje majú štyroch hráčov v prvej päťke svetového rebríčka na čele s jednotkou Rorym McIlroyom. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona