Woodley prehlásil, že chce zápasiť s víťazom duelu Bisping vs Georges St-Pierr

NETKY.SK • 8 September 2017, 10:34 • 2 min
Woodley prehlásil, že chce zápasiť s víťazom duelu Bisping vs Georges St-Pierr

Bratislava - Tyron Woodley získal titul minulý rok v júli, podarilo sa mu zvíťaziť nad Robiem Lawlerom v prvom kole na KO. Woodley chcel ďalší zápas proti Nickovi Diazovi alebo Georgesovi St-Pierrovi lenže vtedy ani jeden z nich nebol aktívny. Bol to z jeho strany možno akýsi marketingový ťah. Odvtedy mal tri zápasy dva proti Thomsonovi a jeden proti Damianovi Maiovi.

slovakia

left justify in out

V prvom zápase s Thompsono remizoval a ďalšie dva vyhral, no všetky tri zápasy boli strašne nudné. Jeho posledný zápas sa Whiteovi tak nepáčil, že jeho plánovaného súpera St-Piera radšej nechá zápasiť o váhu vyššie proti Bispingovi lebo povedal, že oni aspoň budú v oktagone zápasiť. Woodley je teda momentálne bez vyzývateľa.

 

"Chcel som ešte jeden zápas v tomto roku, bol som chamtivý. Po víťazstve nad Maiom som chcel ešte zápasiť s GSP-m v novembri. S týmto by som uzavrel svoj najlepší súťažný rok, s výhrou nad GSP-m by som sa stal jednoznačne najlepším zápasníkom roku. Počas 15 mesiacov by som mal 5 zápasov a všetky proti top zápasníkom, a na koniec víťazstvo nad jedným najlepším zápasníkom na svete vo svojej váhe. Toto sa ešte nikomu nepodarilo. GSP nemôže predo mnou utiecť. Zápasil by som kľudne aj proti Bispingovi v jeho váhe. Cítil som sa sebavedome aj v tej váhe. Takže môžem zápasiť aj proti Bispingovi aj St-Pierrovi ale radšej by som bral St-Pierra. Sú toto zaujímavé veci. Šampiónov váh dávajú zápasiť s chalanmi ktorí nie sú ani v top 10. Bisping zápasil naposledy proti Hendovi ktorý nie je ani top 15. Conor zápasil s Nateom Diazom tak, že ani jeden z nich nepatrí naozaj do weltherovej váhy. Hendricks porazil každého a predsa poslali Nicka Diaza proti GSP-mu. Nie je už také, že 1. vyzývateľ dôležité sú iba peniaze a obchod."

 

Uvidíme či Woodley dostane šancu, ale podľa všetkého nie. V zákulisí sa už šepká o mega zápase GSP vs McGregor. A ak Woodley spomínal peniaze a obchod tak táto kombinácia prinesie UFC určite rekordné výnosy. Takže Woodley si asi bude ešte chvíľku počkať na svoj ďalší zápas.

 

 

 

 

        

 

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona