Wonder Woman je jednou z top priorít spoločnosti Warner Bros

NETKY.SK • 20 Júl 2013, 10:19 • 2 min
Wonder Woman je jednou z top priorít spoločnosti Warner Bros

BRATISLAVA - Wonder Woman je pre americké filmové štúdio Warner Bros v projekte DC Comics jednou z troch top priorít.

slovakia

left justify in out

"Je ikonou pre obe pohlavia, všetky vekové skupiny a všetkých, ktorí majú radi pôvodný televízny seriál alebo čítajú komiks," povedala riaditeľka spoločnosti DC Entertainment Diane Nelson pre magazín The Hollywood Reporter.

Správne spracovať Wonder Woman je pre DC Entertainment "jednou z najväčších výziev". Údajne jej však chýba silná dejová línia, ktorú by každý poznal. "Wonder Woman zahŕňa mnoho aspektov a kľúčové je vybrať ten správny pre daný formát," vysvetlila Nelson. "Odkedy som tu začala, bola jednou z troch top priorít pre DC a Warner Bros. Stále sa snažíme, ale je veľmi zradná," dodala. Len nedávno pritom Nelson vynechala Wonder Woman v zozname piatich filmových adaptácií s najvyššou prioritou. Spomenula vtedy projekty Justice League, Fables, Sandman, Metal Men a Aquaman. 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona