Wolfsburg získal Didaviho zo Stuttgartu

NETKY.SK • 30 Marec 2016, 11:19 • 2 min
Wolfsburg získal Didaviho zo Stuttgartu

WOLFSBURG - Zdá sa, že o budúcnosti kľúčového hráča futbalistov VfB Stuttgart Daniela Didaviho je rozhodnuté.

slovakia

left justify in out

Nadchádzajúce obdobie svojej kariéry spojí 26-ročný špílmacher s bundesligovým rivalom VfL Wolfsburg. Štvrťfinalista aktuálneho ročníka Ligy majstrov sa s Didavim, ktorý je s 10 gólmi a 5 prihrávkami najproduktívnejším hráčom Stuttgartu v doterajšom priebehu sezóny najvyššej nemeckej súťaže, dohodol na kontrakte s platnosťou od 1. júla 2016.


"Pre mňa je rozhodujúca športová perspektíva, nič iné," poznamenal pre Bild am Sonntag Didavi, ktorý sníva o tituloch a Lige majstrov. Paradoxom je, že svoj rozlúčkový duel v drese VfB by mohol absolvovať práve na ihrisku VfL Wolfsburg v poslednom kole I. bundesligy 2015/2016. Okrem Stuttgartu krátko pôsobil aj v 1. FC Norimberg, kde bol počas hosťovania v sezóne 2011/2012 jeho koučom súčasný kormidelník wolfsburských "vlkov" Dieter Hecking.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies