Wolfsburg podržal Kruseho, Hecking: V mužstve zostáva

NETKY.SK • 22 Marec 2016, 17:09 • 2 min
Wolfsburg podržal Kruseho, Hecking: V mužstve zostáva

BERLÍN - Nemecký futbalista Max Kruse zostáva hráčom bundesligového VfL Wolfsburg.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťosemročného útočníka vyradil z reprezentačného mužstva tréner Joachim Löw za jeho prehrešky mimo futbalového trávnika. Kouč VfL Dieter Hecking uviedol, že potrestaný kanonier sa pripojí k mužstvu na stredajšom tréningu.

 

Kruse bol v nominácii na dvojicu prípravných duelov pred EURO 2016 proti Anglicku a Taliansku. O svoje miesto však prišiel po tom, ako sa Löwovi nepáčilo jeho správanie v predchádzajúcom období. Minulý víkend oslavoval svoje 28. narodeniny v jednom z berlínských klubov a niekoľkokrát sa stal nechceným objektom záujmu. Podľa medializovaných informácií vytrhol jednej zo žien z rúk mobilný telefón a vymazal z neho fotografie. Verejnosť sa dozvedela aj o tom, ako po noci strávenej hraním pokru nechal výhru vo výške 70.000 eur zabudnutú v taxíku.

 

Hecking dodal, že s Krusem budem mať osobný pohovor. "Nemyslím si, že otázka jeho odchodu z klubu je nateraz aktuálna," vyhlásil kouč VfL.

Nemci si v sobotu 26. marca zmerajú sily s Anglickom, o tri dni neskôr nastúpia proti Taliansku. Na EURO 2016 sa úradujúci majstri sveta predstavia v spoločnosti Ukrajiny, Poľska a Severného Írska.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona