Wolfsburg odvolal holandského trénera už po 4. bundesligovom kole

NETKY.SK • 18 September 2017, 15:35 • 2 min
Wolfsburg odvolal holandského trénera už po 4. bundesligovom kole

Berlín - Nemecký futbalový klub VfL Wolfsburg prepustil v pondelok holandského trénera Andriesa Jonkera, ktorý doplatil na slabý ligový rozbeh jeho zverencov v sezóne. "Vlci" sú v tabuľke po 4. kole až na 14. mieste s jedným víťazstvom a jednou remízou.

slovakia

left justify in out

Wolfsburg prehral v sobotu v Stuttgarte 0:1. Päťdesiatštyriročný Holanďan zasadol na lavičku mužstva vo februári a v baráži o účasť v Bundeslige s Eintrachtom Braunschweig zachránil klub medzi nemeckou elitou.

 

Vedenie klubu podľa agentúry DPA už aj oznámilo meno Jonkerovho nástupcu, je ním bývalý tréner Mainzu Martin Schmidt. Päťdesiatročný Schmidt viedol Mainz dva roky, no pred touto sezónou už na jeho lavičke nepokračoval.

 

"Máme pred sebou v tomto týždni dva náročné zápasy a nechceli sme to riešiť dočasným spôsobom. Rozhodli sme sa preto s okamžitou platnosťou pre nového riadneho trénera," citovala DPA športového riaditeľa VfL Olafa Rebbeho.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies