Wolfsburg bude bez Dosta minimálne šesť týždňov, trápi ho zranenie nohy

NETKY.SK • 13 Január 2016, 14:40 • 2 min
Wolfsburg bude bez Dosta minimálne šesť týždňov, trápi ho zranenie nohy

WOLFSBURG - Futbalový útočník Bas Dost bude chýbať bundesligovému Wolfsburgu najmenej šesť týždňov pre zranenie nohy. Dvadsaťšesťročný holandský zakončovateľ si zlomil kostičku v chodidle počas tréningového kempu v Portugalsku v súboji so spoluhráčom Dantem.

slovakia

left justify in out

Podľa vyhlásenia VfL čaká Dosta pravdepodobne operácia, rodák z Deventeru je so siedmimi gólmi najlepším strelcom klubu v tejto sezóne I. bundesligy. Wolfsburg sa pre citeľnú stratu možno v januári poobzerá na prestupovom trhu po náhradnom útočníkovi. "Zvážime všetky dostupné možnosti," povedal riaditeľ klubu Klaus Allofs. V tíme zrejme zostane dánsky strelec Nicklas Bendtner, ktorého chcelo vedenie pôvodne poslať na hosťovanie.


Wolfsburg je v ligovej tabuľke po polovici ročníka na siedmej pozícii, za vedúcim Bayernom Mníchov zaostáva o 20 bodov. VfL sa prebojoval do jarného osemfinále Ligy majstrov, kde nastúpi proti belgickému Gentu.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona