Wolf skončil na lavičke Stuttgartu

NETKY.SK • 28 Január 2018, 12:47 • 2 min
Wolf skončil na lavičke Stuttgartu

STUTTGART - Hannes Wolf už nie je trénerom futbalistov účastníka najvyššej nemeckej súťaže VfB Stuttgart. Vedenie aktuálne pätnásteho tímu tabuľky I. bundesligy sa rozhodlo pre zmenu po neuspokojivých výsledkoch tímu v tejto sezóne.

slovakia

left justify in out

Definitívu o odchode 36-ročného trénera dal sobotňajší nezdar 0:2 so Schalke 04 Gelsenkirchen. Bola to už siedma prehra hráčov Stuttgartu v ostatných ôsmich súťažných zápasoch.

 

"Potrebujeme nový impulz, aby sme sa dostali späť na úspešnú cestu. Nikto z nás sa nechcel dostať do takejto situácie a veľmi sme chceli pokračovať v práci s Hannesom, pretože je výnimočný tréner so skvelých charakterom," uviedol športový riaditeľ mužstva Michael Reschke.

 

Rodák z Bochumu stál na lavičke Stuttgartu od septembra 2016 a doviedol ho k postupu medzi nemeckú elitu. Klub z juhozápadného Nemecka oznámi meno nového trénera v najbližších dňoch.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jana Hupková

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona