Wolf Alice vystúpia 16. januára v Prahe

NETKY.SK • 11 September 2017, 13:56 • 2 min
Wolf Alice vystúpia 16. januára v Prahe

BRATISLAVA - Britská alternatívno-rocková kapela Wolf Alice vystúpi 16. januára 2018 v Prahe. Formácia z Londýna, ktorá sa v Českej republike predstaví po druhý raz, odohrá koncert v tamojšom klube Roxy. Tam svojim priaznivcom predstaví najnovšiu štúdiovku Visions of a Life, ktorá sa dostane na trh 29. septembra.

slovakia

left justify in out

Ako informovala štvorčlenná formácia na svojom oficiálnom účte na sociálnej sieti Facebook, v rámci budúcoročného európskeho turné zavíta aj do Rakúska či Poľska. Vo viedenskej Arene vystúpi 14. januára a vo varšavskom klube Hybrydy zase 17. januára. Vstupenky na všetky koncerty budú dostupné od 13. septembra.

Wolf Alice založili v roku 2010 Ellie Rowsell (vokály, gitara) a Joff Oddie (gitara, vokály). V roku 2012 sa k nim pridali Theo Ellis (basgitara) a Joel Amey (bicie, vokály). Ich debutová štúdiovka My Love Is Cool vyšla v júni 2015. Album obsahuje aj skladbu Silk, ktorá sa objavila aj v snímke T2 Trainspotting (2016). Formácia má na konte dve NME Awards či nominácie na Mercury Prize, Brit Award, Ivor Novello Award či cenu Grammy.


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jana Hupková
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies