Wiz Khalifa zverejnil klip ku skladbe The Plan

NETKY.SK • 13 November 2013, 20:00 • 2 min
Wiz Khalifa zverejnil klip ku skladbe The Plan

LOS ANGELES - Americký rapper Wiz Khalifa zverejnil videoklip ku skladbe s názvom The Plan.

slovakia

left justify in out

V šesťminútovom videu si 26-ročný Khalifa užíva bohatstvo vo vile s veľkým bazénom a sekunduje mu kolega Juicy J, ktorý v piesni hosťuje. Zatiaľ čo dvojica rapuje o tom, ako sa jej podarilo za ostatné roky zbohatnúť, obsluhuje ich komorník a pohybujú sa okolo nich mladé ženy. Samotná pieseň The Plan sa nachádza na Khalifovej štvrtej štúdiovke O.N.I.F.C., ktorá sa dostala do predaja ešte v decembri minulého roku. Rapper momentálne pracuje na novom albume s názvom Blacc Hollywood. Termín jeho vydania však zatiaľ nezverejnil.

Wiz Khalifa, vlastným menom Cameron Jibril Thomaz, sa na hudobnej scéne pohybuje od roku 2005. Debutoval o rok neskôr nezávislým albumom Show And Prove, po ktorom nasledovala nahrávka Deal Or No Deal (2009). Preslávil sa však až hitom Black And Yellow, ktorý sa nachádza na albume Rolling Papers (2011). Okrem toho má na konte album Mac & Devin Go To High School, ktorý nahral so Snoop Doggom, a spomínanú štúdiovú nahrávku O.N.I.F.C.. Rapper z Pittsburghu získal štyri nominácie na Grammy a dve na MTV Europe Music Awards. V júli sa oženil s modelkou Amber Rose, ktorá mu vo februári porodila syna Sebastiana.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona