Wiz Khalifa vydá nový album v auguste

NETKY.SK • 1 Júl 2014, 14:25 • 2 min
Wiz Khalifa vydá nový album v auguste

LOS ANGELES - Americký rapper Wiz Khalifa oznámil, že jeho pripravovaná piata sólovka Blacc Hollywood vyjde 19. augusta.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťšesťročný rodák zo Severnej Dakoty, ktorý názov novinky prezradil ešte vlani v júni, predstavil zatiaľ z nahrávky singel We Dem Boyz. Skladbu zverejnil vo februári a o dva mesiace neskôr k nej predstavil aj videoklip. Tracklist albumu zatiaľ nie je známy, no hosťovať by na ňom mali napríklad Miley Cyrus, Ty Dolla Sign či Juicy J.

 

Wiz Khalifa, vlastným menom Cameron Jibril Thomaz, sa na hudobnej scéne pohybuje od roku 2005. Debutoval o rok neskôr nezávislým albumom Show And Prove, po ktorom nasledovala nahrávka Deal Or No Deal (2009). Preslávil sa však až hitom Black And Yellow, ktorý sa nachádza na treťom albume Rolling Papers (2011). Okrem toho má na konte album Mac & Devin Go To High School, ktorý nahral so Snoop Doggom, štúdiovku O.N.I.F.C. (2012) a spoločné EP s Currencym s názvom Live In Concert (2013). Rapper získal štyri nominácie na Grammy a dve na MTV Europe Music Awards. Vlani v júli sa oženil s modelkou Amber Rose, ktorá mu vo februári 2013 porodila syna Sebastiana. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies