Wiz Khalifa sa zosobášil s expriateľkou Kanyeho Westa Amber Rose

NETKY.SK • 9 Júl 2013, 09:38 • 2 min
Wiz Khalifa sa zosobášil s expriateľkou Kanyeho Westa Amber Rose

LOS ANGELES - Americký rapper Wiz Khalifa sa zosobášil s matkou svojho čoskoro päťmesačného syna Sebastiana Amber Rose.

slovakia

left justify in out

Dvojica to oznámila prostredníctvom sociálnej a mikroblogovacej siete Twitter. "Ja a moje zlatíčko sme oficiálne svoji," napísala Rose. "Ja a Amber sme sa dnes vzali," uviedol rapper v pondelok s tým, že slávnostný obrad sa bude konať až na jeseň. Wiz Khalifa sa s modelkou, speváčkou a herečkou Amber Rose zasnúbil vlani začiatkom marca.

Wiz Khalifa, vlastným menom Cameron Jibril Thomaz, sa na hudobnej scéne pohybuje od roku 2005. Debutoval o rok neskôr nezávislým albumom Show And Prove, po ktorom nasledovala nahrávka Deal Or No Deal (2009). Preslávil sa však až hitom Black And Yellow, ktorý sa nachádza na albume Rolling Papers (2011). Okrem toho má na svojom konte album Mac & Devin Go To High School, ktorý nahral so Snoop Doggom, a najnovšiu štúdiovú nahrávku O.N.I.F.C (2012). Rapper z Pittsburghu získal štyri nominácie na Grammy a dve na MTV European Music Awards. Amber Rose sa v minulosti zviditeľnila vzťahom s Kanyem Westom.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies