Wiz Khalifa sa s marihuanou zoznámil vďaka matke

NETKY.SK • 7 September 2015, 09:13 • 2 min
Wiz Khalifa sa s marihuanou zoznámil vďaka matke

LOS ANGELES - Americký rapper Wiz Khalifa sa zoznámil s marihuanou vďaka matke Katie "Peachie" Wimbush-Polk. Päťdesiatjedenročná žena to prezradila v rozhovore pre britský denník The Sun.

slovakia

left justify in out

"Cítil tú vôňu, ktorá vychádzala z mojej izby, kde som bola s kamarátkami. Vedel, že sa tam zabávame, pretože počul smiech a cítil prenikavú vôňu," uviedla matka 27-ročného interpreta a dodala, že neskôr začali užívať marihuanu aj spolu. "Fajčili sme spolu pred tým, ako som išla do práce a on do školy. Bol to náš spôsob utužovania vzťahu. Tento zvyk má od svojej matky," uzavrela.


Wiz Khalifa, vlastným menom Cameron Jibril Thomaz, sa na hudobnej scéne pohybuje od roku 2005. V septembri 2006 vydal prvý album Show And Prove, po ktorom nasledovala nahrávka Deal Or No Deal (2009). Preslávil sa však až hitom Black And Yellow z tretieho albumu Rolling Papers (2011). Nasledovali počiny Mac & Devin Go To High School (2011), ktorý nahral so Snoop Doggom, O.N.I.F.C. (2012) a Blacc Hollywood (2014). S poslednou menovanou štúdiovkou sa mu podarilo po prvý raz dobyť americký albumový rebríček Billboard 200. Na konte má okrem toho aj dve EP nahrávky. Rapper získal Billboard Music Award a BET Award, ale napríklad aj sedem nominácií na Grammy.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies