Wiz Khalifa sa ospravedlnil za to, že sa odfotil pri hrobe Pabla Escobara

NETKY.SK • 2 Apríl 2017, 12:06 • 2 min
Wiz Khalifa sa ospravedlnil za to, že sa odfotil pri hrobe Pabla Escobara

BRATISLAVA - Americký rapper Wiz Khalifa sa ospravedlnil za to, že sa počas svojej nedávnej návštevy kolumbijského Medellínu odfotil pri hrobe drogového kráľa Pabla Escobara a následne tieto fotografie zverejnil prostredníctvom služby Instagram.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťdeväťročný interpret absolvoval minulý týždeň v piatok koncert v Medellíne, pričom pri tejto príležitosti navštívili aj cintorín s Escobarovým hrobom, na ktorý položil kvety a marihuanovú cigaretu. Rapper sa okrem toho odfotil aj pred budovou, kde Escobar žil. Snímky následne zverejnil na internete, čím však nahneval miestnych obyvateľov, vrátane starostu Federica Gutiérreza. Ten na to zareagoval vyhlásením, že Khalifa by sa mal ospravedlniť za "obhajobu zločinu". Taktiež povedal, že rapper mal radšej odniesť kvety na hroby obetí Escobarovho kartelu. "Tieto fotografie ukazujú, že tento človek nikdy nemusel trpieť násilím, ktoré spôsobili títo drogoví pašeráci," vyhlásil Gutiérrez. Rapper následne fotky stiahol a uviedol, že svojim konaním nechcel nikoho uraziť.

Wiz Khalifa, vlastným menom Cameron Jibril Thomaz, vydal prvý album Show And Prove v roku 2006, po ktorom ponúkol nahrávku Deal Or No Deal (2009). Preslávil sa však až hitom Black And Yellow z tretieho albumu Rolling Papers (2011). Nasledovali sólovky O.N.I.F.C. (2012), Blacc Hollywood (2014) a Khalifa (2016), pričom s druhou menovanou sa mu podarilo dobyť americký rebríček Billboard 200. Okrem toho má na konte aj spoločnú štúdiovku so Snoop Doggom s názvom Mac & Devin Go To High School (2011), ktorá je zároveň soundtrackom rovnomennej snímky, nahrávku Rude Awakening formácie TGOD Mafia, dve EP nahrávky a množstvo mixtapeov. Získal napríklad tri Billboard Music Awards či desať nominácií na Grammy.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Katka Štefunková
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies