Wiz Khalifa sa chce aj po rozvode podieľať na výchove syna

NETKY.SK • 27 September 2014, 15:51 • 2 min
Wiz Khalifa sa chce aj po rozvode podieľať na výchove syna

BRATISLAVA - Americký rapper Wiz Khalifa sa chce aj po rozvode s modelkou Amber Rose podieľať na výchove ich ročného syna Sebastiana.

slovakia

left justify in out

Informoval o tom portál TMZ, podľa ktorého 27-ročný rodák z mesta Minot vyzval bývalú partnerku, aby zmenila názor na to, že ho chce mať vo výhradnej starostlivosti. O oficiálne ukončenie ich vzťahu požiadala 30-ročná Rose po 14 mesiacoch manželstva. Ako dôvod rozchodu uviedla neprekonateľné rozdiely medzi partnermi.

 

Dvojica sa začala stretávať v roku 2011. Hudobník požiadal modelku o ruku v marci nasledujúceho roku a svadba sa konala 8. júla 2013. Po ohlásení ich rozchodu prenikli na verejnosť správy o tom, že si boli vzájomne neverní. Rose mala mať aféru s rapperom a hercom Nickom Cannonom, manželom speváčky Mariah Carey, tieto správy však obaja popreli. „Prosím, prestaňte už šíriť tie lži. Nikdy v živote by som svojho manžela nepodviedla, dúfam, že to viete. Bohužiaľ, môj už bývalý manžel nemôže povedať to isté. Som zničená a zdrvená, ale sústredím sa teraz hlavne na Sebastiana. Ďakujem vám za podporu v tomto zlom období,“ napísala na sociálnej a mikroblogovacej sieti Twitter modelka, ktorá je presvedčená o tom, že rapper ju podvádzal už od júla. Wiz Khalifa vtedy vyrazil na turné, pričom Rose údajne chcela ísť s ním, s čím však on nesúhlasil. Interpret chcel, aby radšej zostala doma s ich synom. Taktiež jej mal povedať, že on je živiteľ rodiny, a preto by ho mala nechať zarábať.

 

Wiz Khalifa, vlastným menom Cameron Jibril Thomaz, sa na hudobnej scéne pohybuje od roku 2005. V septembri 2006 vydal prvý album Show And Prove, po ktorom nasledovala nahrávka Deal Or No Deal (2009). Preslávil sa však až hitom Black And Yellow, ktorý sa nachádza na treťom albume Rolling Papers (2011). Nasledovali nahrávky Mac & Devin Go To High School (2011), ktorú nahral so Snoop Doggom, O.N.I.F.C. (2012), spoločné EP s Currencym s názvom Live In Concert (2013) a Blacc Hollywood (2014). S poslednou menovanou sa mu podarilo po prvý raz dobyť americký albumový rebríček Billboard 200. Rapper získal jednu Billboard Music Award či jednu BET Award, ale napríklad aj päť nominácií na Grammy.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies