Wiz Khalifa poprel, že podvádzal Amber Rose

NETKY.SK • 23 Február 2015, 13:48 • 2 min
Wiz Khalifa poprel, že podvádzal Amber Rose

LOS ANGELES - Americký rapper Wiz Khalifa sa po piatich mesiacoch vyjadril k obvineniam, že podvádzal svoju manželku, modelku Amber Rose, s ktorou sa momentálne rozvádza.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťsedemročný interpret tieto obvinenia, s ktorými prišla vlani v septembri práve Rose, poprel prostredníctvom sociálnej a mikroblogovacej siete Twitter. "Každý, kto ma naozaj pozná, vie, že som nikdy Amber nepodviedol. Moje názory na rodinu a stabilitu boli vždy jasné a stojím si za nimi ako za všetkým, čomu verím. Cítim, že je mojou zodpovednosťou uistiť vás, že poznáte pravdu," napísal rapper.

 

Amber Rose vyhlásila, že jej bol manžel neverný po tom, ako sama poprela špekulácie, že mala aféru s rapperom a hercom Nickom Cannonom. Modelka preto v septembri, krátko po podaní žiadosti o rozvod, uviedla, že je presvedčená o tom, že Khalifa ju od júla podvádzal. Vtedy rapper vyrazil na turné, pričom Rose údajne chcela ísť s ním, s čím však on nesúhlasil a chcel, aby Rose zostala radšej doma s ich synom Sebastianom. Taktiež jej mal povedať, že on je živiteľ rodiny, a preto by ho mala nechať zarábať.

 

Wiz Khalifa, vlastným menom Cameron Jibril Thomaz, sa na hudobnej scéne pohybuje od roku 2005. V septembri 2006 vydal prvý album Show And Prove, po ktorom nasledovala nahrávka Deal Or No Deal (2009). Preslávil sa však až hitom Black And Yellow, ktorý sa nachádza na treťom albume Rolling Papers (2011). Nasledovali nahrávky Mac & Devin Go To High School (2011), ktorú nahral so Snoop Doggom, O.N.I.F.C. (2012), spoločné EP s Currencym s názvom Live In Concert (2013) a štúdiovka Blacc Hollywood (2014). S poslednou menovanou sa mu podarilo po prvý raz dobyť americký albumový rebríček Billboard 200. Rapper získal jednu Billboard Music Award či jednu BET Award, ale napríklad aj sedem nominácií na Grammy. S Amber Rose sa začal stretávať v roku 2011, v marci nasledujúceho roku sa zasnúbili a svadba sa konala 8. júla 2013. Spomínaný syn Sebastian prišiel na svet 21. februára 2013.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies