Wiz Khalifa dostal pokutu za močenie na verejnosti

NETKY.SK • 12 Október 2015, 08:47 • 2 min
Wiz Khalifa dostal pokutu za močenie na verejnosti

PITTSBURGH - Amerického rappera Wiz Khalifu pokutovali za močenie na verejnosti v americkom meste Pittsburgh.

slovakia

left justify in out

Ako pre portál amerického magazínu US Weekly uviedla miestna polícia, interpreta prichytili za barom The Flats okolo pol tretej ráno. Dvadsaťosemročný rodák zo Severnej Dakoty v meste vystúpil pri príležitosti začiatku basketbalovej sezóny miestneho klubu.

 

Wiz Khalifa, vlastným menom Cameron Jibril Thomaz, sa na hudobnej scéne pohybuje od roku 2005. V septembri 2006 vydal prvý album Show And Prove, po ktorom nasledovala nahrávka Deal Or No Deal (2009). Preslávil sa však až hitom Black And Yellow z tretieho albumu Rolling Papers (2011). Nasledovali počiny Mac & Devin Go To High School (2011), ktorý nahral so Snoop Doggom, O.N.I.F.C. (2012) a Blacc Hollywood (2014). S poslednou menovanou štúdiovkou sa mu podarilo po prvý raz dobyť americký albumový rebríček Billboard 200. Na konte má okrem toho aj dve EP nahrávky. Rapper získal Billboard Music Award a BET Award, ale napríklad aj sedem nominácií na Grammy.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies