Wiz Khalifa bol údajne neverný svojej manželke Amber Rose

NETKY.SK • 25 September 2014, 13:53 • 2 min
Wiz Khalifa bol údajne neverný svojej manželke Amber Rose

LOS ANGELES - Dôvodom rozvodu amerického rappera Wiz Khalifu a modelky Amber Rose je údajne rapperova nevera.

slovakia

left justify in out

Žiadosť o oficiálne ukončenie manželstva podala v stredu 30-ročná Rose, pričom ako oficiálny dôvod uviedla neprekonateľné rozdiely. Modelka tiež požiadala o samostatnú starostlivosť o ich ročného syna Sebastiana.

 

Viacero nemenovaných zdrojov z okolia páru však pre portál TMZ uviedlo, že modelka je presvedčená o tom, že 27-ročný rapper ju od júla podvádzal. Vtedy Wiz Khalifa vyrazil na turné, pričom Rose chcela ísť s ním, s čím však on nesúhlasil. Rapper údajne chcel, aby Rose zostala radšej doma s ich synom Sebastianom. Taktiež jej mal povedať, že on je živiteľ rodiny, a preto by ho mala nechať zarábať. Predchádzajúce správy pritom hovorili, že v skutočnosti sa nevery dopustila Rose, ktorá mala mať aféru s rapperom a hercom Nickom Cannonom, manželom speváčky Mariah Carey. 

 

Wiz Khalifa, vlastným menom Cameron Jibril Thomaz, sa na hudobnej scéne pohybuje od roku 2005. V septembri 2006 vydal prvý album Show And Prove, po ktorom nasledovala nahrávka Deal Or No Deal (2009). Preslávil sa však až hitom Black And Yellow, ktorý sa nachádza na treťom albume Rolling Papers (2011). Nasledovali nahrávky Mac & Devin Go To High School (2011), ktorú nahral so Snoop Doggom, O.N.I.F.C. (2012), spoločné EP s Currencym s názvom Live In Concert (2013) a Blacc Hollywood (2014). S poslednou menovanou sa mu podarilo po prvý raz dobyť americký albumový rebríček Billboard 200. Rapper získal jednu Billboard Music Award či jednu BET Award, ale napríklad aj päť nominácií na Grammy. S Amber Rose sa začal stretávať v roku 2011, v marci nasledujúceho roku sa zasnúbili a svadba sa konala 8. júla 2013. Spomínaný syn Sebastian prišiel na svet 21. februára 2013. 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona