Winnipeg premárnil dvojgólové vedenie v Toronte, prehral po nájazdoch

NETKY.SK • 20 Október 2011, 20:29 • 2 min
Winnipeg premárnil dvojgólové vedenie v Toronte, prehral po nájazdoch

Winnipeg premárnil dvojgólové vedenie v Toronte, prehral po nájazdoch - Hokej Hokejisti nováčika zámorskej NHL z Winnipegu Jets nedokázali v noci na štvrtok zužitkovať svoje dvojgólové vedenie na ľade Toronta Maple Leafs a v jedinom zápase stredajšieho pr

slovakia

left justify in out

img

Hokejisti "nováčika" zámorskej NHL z Winnipegu Jets nedokázali v noci na štvrtok zužitkovať svoje dvojgólové vedenie na ľade Toronta Maple Leafs a v jedinom zápase stredajšieho programu s ním prehrali po nájazdovom rozstrele 3:4.

Jets viedli po dvoch tretinách 3:1, ale hostitelia dvoma presilovkovými gólmi v záverečnej časti vyrovnali a po dvoch góloch z hokejok Joffreyho Lupula a Matta Fratina v konečnom nájazdovom rozuzlení si pripísali dva body. Hrdinom stretnutia bol prvý menovaný, ktorý si okrem rozdielového zásahu v nadstavbe polepšil v tabuľke produktivity aj o ďalšie dva góly.

Kanadské bodovanie celej ligy má po strede nového lídra - je ním ďalší útočník z Toronta Phil Kessel, ktorý má po trojbodovom zápise (1+2) spolu na konte 12 bodov a vedie o 3 body pred Anžem Kopitarom z LA Kings. Toronto patrí všeobecne k milým prekvapeniam úvodu ročníka, keď v riadnom hracom čase stále neprehralo a vedie tabuľku Severovýchodnej divízie.

výsledok:

Toronto - Winnipeg 4:3 pp a sn

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies