Winnipeg a Edmonton sa predstavia pod holým nebom

NETKY.SK • 7 Marec 2016, 11:46 • 2 min
Winnipeg a Edmonton sa predstavia pod holým nebom

NEW YORK - Základnú časť NHL spestrí hneď z úvodu novej sezóny zápas pod holým nebom, v ktorom si zmerajú sily hráči Winnipegu Jets a Edmontonu Oilers. Stretnutie prinesie po dvoch sezónach návrat tzv. "Heritage Classic".

slovakia

left justify in out

Outdoorová séria má za sebou tri kapitoly, jej začiatok sa datuje k roku 2003, kedy sa v Edmontone hral pod holým nebom vôbec prvý zápas základnej časti. Ďalšie ročníky boli v roku 2011 v Calgary a 2014 vo Vancouveri. Pre hráčov Jets pôjde o premiéru pod holým nebom, Oilers sa predstavia hokejovým fanúšikom presne po 13 rokoch, kedy hostili začiatok tejto tradičnej série.

 

"Vonkajšie zápasy vytvárajú pre tímy, hráčov a fanúšikov špeciálnu atmosféru. Sme radi, že novú sezónu outdoorových zápasov odštartujú práve Jets a Oilers. Súčasťou podujatia bude aj zápas legiend, čo dotvára význam tejto udalosti," pochválil podujatie komisár NHL Gary Bettman. Winnipeg sa stane v histórii outdoorových zápasov 22. tímom, ktorý si vyskúša unikátnu hokejovú atmosféru pod holým nebom.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona